Vsaďte na pohodlí s bezkosticovými podprsenkami!

Bezkosticové podprsenky jsou pro Vás tou nejlepší volbou. Skvěle sedí a jsou velmi pohodlné. Hodí se pro každodenní nošení. Poskytují dokonalou oporu i bez kostic. Až vyzkoušíte bezkosticovou podprsenku nebudete chtít nosit jinou!

Nabízíme bezkosticové podprsenky různých značek, střihů, typů a barev.

Lightly Lined Wireless Bra Victoria's secret

Naprostým bestsellerem je bezkosticová podprsenka od značky Victoria's secret. Tato vyztužená, hladká podprsenka bez kostic je právem tou nejoblíbenější. Poskytuje maximální oporu, je příjemná a dokonale se přizpůsobí. Podprsenka navíc vytvoří svůdný výstřih i bez push-up efektu. Ramínka zdobí ikonické logo Victoria's secret. Nabízíme však i variantu bez loga na ramínkách. Vhodná pro menší i větší poprsí. Victoria's secret bezkosticová podprsenka s logem Vám určitě nesmí chybět!  K podprsence se dají zakoupit příslušné kalhotky s logem, buď klasického střihu, nebo tanga.

Koupíte zde

 

Hladká bezkosticová podprsenka Deco Moulded Freya

Jemně vyztužená hladká bezkosticová podprsenka Deco Moulded od značky Freya ve střihu plunge se skvěle hodí pod topy s velkým výstřihem a šaty s výstřihem do V. Podprsenka nadzvedne prsa a zformuje jejich kulatý tvar. Díky hladkým bezešvým košíčkům je vhodná i pod přiléhavé oblečení. 

 Koupíte zde

 

Bezkosticová podprsenka Push-up B`tempt`d Wacoal

Další oblíbenou bezkosticovou podprsenkou je Push-up B`tempt`d od značky Wacoal. Velmi pohodlná, měkká a elegantní push-up podprsenka je vhodná pro každodenní nošení. Podprsenka je hladká, proto se skvěle hodí třeba pod tričko a push-up efekt vytvoří skvělý výstřih. K podprsence se dají zakoupit příslušné bezešvé kalhotky.

 Koupíte zde

 

Hladká bezkosticová push-up podprsenka Intution Wacoal

Hladká podprsenka Intution od značky Wacoal Vám skvěle padne. Můžete ji nosit pod topy s velkým výstřihem a pod velmi přiléhavé oblečení.

Koupíte zde

 

Hladká vyztužená push-up podprsenka bez kostic Frivole Wacoal

Měkká podprsenka s push-up efektem má hladké konturované košíčky pro přirozený a kulatý tvar. Podprsenka je doplněna jemnou dvou tónovou krajkou s okouzlujícím motivem inspirovaným ART DECO. Podprsenka nabízí možnost překřížení ramínek. Tuto podprsenku už nebudete chtít sundat. K podprsence  se dají zakoupit příslušné bezešvé kalhotky.

Koupíte zde